Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13.10.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 124 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Овідіопольського РВ встановлено, що Світлана, 1976 р.н., за місцем свого мешкання, під час раптово виниклої сварки зі своїм співмешканцем, 1980 р.н., вдарила його кухонним ножем в область черева, чим завдала йому тяжкі тілесні ушкодження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від начальника охорони продуктового супермаркету 1978 р.н., про те, що невідомий зловмисник з приміщення супермаркету викрав 6 палок ковбаси вартістю 205 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Дмитра, 1983 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Портофранківського ВМ надійшла заява від продавця газет та журналів на центральному автовокзалі, про те, що невідомий зловмисник з її торгівельного лотка скоїв крадіжку грошей в сумі 400 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Михайла, 1988 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...