Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.01.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 149 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Приморського РВ викрито 30-річну одеситку, яка шахрайським шляхом заволоділа значною сумою коштів жительки міста Котовськ. Жінка зізналась у вчинені вказаного кримінального правопорушення та була відпущена під зобов’язання. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

Працівниками Іллічівського МВ викрито 17-річну Марію, яка в приміщені поліклініки з куртки Андрія, 1997 р.н., яку він залишив без нагляду біля кабінету лікаря викрала мобільний телефон. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівники Суворовського РВ викрили двох громадян, 1983 та 1992, які втягнули у злочинну діяльність неповнолітнього, 1996 р.н., та, пошкодивши замок, проникли на територію підсобного приміщення цеху підприємства, звідки викрали електроди, алюмінієву плиту та монітор від комп’ютера. Триває перевірка.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...