ГАИ сообщает о происшествиях на дорогах столицы на 25.02.2014

В столиці за 24 лютого інспектори ДАІ виявили 95 порушень правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 14 водіїв, за перевищення швидкості руху- 12, без необхідних документів керували автіками – 21. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 30 водіїв, з початку року- 1850.

За добу, було зареєстровано 1 ДТП, в якому одна людина була травмована. Шановні водії! Будьте уважними та обережними, дотримуйтесь швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування. Також ДАІ радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це дозволить бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.

Незаконних заволодінь не зареєстровано. У понеділок, в Солом»янському районі співробітники міліції за незаконне заволодіння автомобілем «ВАЗ-2103» затримали громадянина. Чоловік з вулиці Очаківської,9 скоїв крадіжку авто. Для зясуваання всіх обставин затриманого доставлено до райуправління міліції.

А в Святошинському районі, інспектори ДАІ на вулиці Робітничій, виявили автомобіль «Renault 5 Campus», який значився в угоні з травня 2011 року.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...