Службою безпеки України розшукується російський диверсант (фото)

Службою безпеки України встановлено особу члена диверсійної групи громадянина Російської Федерації Ігоря Бєзлєра, 1965 року народження. За достовірними даними, до 2002 року І. Бєзлєр проходив службу в підрозділах ГРУ ГШ ЗС РФ, закінчив службу у званні підполковник. Після цього був направлений до України.

 У лютому 2014 року з І.Безлєром було поновлено зв’язок з боку співробітників ГРУ ГШ ЗС РФ. На виконання їх вказівок зловмисник виїхав до АР Крим, де брав участь у силових акціях із захоплення військових частин, органів влади та управління. У квітні 2014 року І.Бєзлєр за завданням російської військової розвідки у складі диверсійної групи брав участь у захопленні будівлі УСБУ у Донецькій області, а пізніше у захопленні райвідділу МВС України у місті Горлівка.

На цей час І.Бєзлєр, ймовірно, перебуває у м. Горлівка у приміщенні захопленого терористами районного відділу міліції. Пересувається по місту у супроводі групи охоронців, озброєних автоматичною зброєю.

Служба безпеки України попереджає, що вказана особа є небезпечним злочинцем. Просимо інформувати про його місце перебування правоохоронні органи України.

Прес-центр СБ України

You may also like...