Оперативність львівської міліції компенсувала необачність пенсіонерки

Зазвичай громадяни прикладаюють додаткових зусиль аби надійно вберегти своє житло від посягань квартирних злодіїв. Проте злочинці щодня вдосконалюють свої методи потрапляння до чужих помешкань. Наївність потенційних жертв часто сприяє їм у цьому.

Шляхом обману потрапили до помешкання пенсіонерки у м. Львові двоє мешканців Борислава. 37 та 40 річні чоловіки подзвонили у двері літньої жінки та запропонували їй купити у них мед. На що та відповіла, що у неї є свій і запросила їх у помешкання, щоб продемонструвати.

 

Гості скористались хвилинною відсутністю господині і поцупили в неї гроші, які вона необачно залишила на дивані. Похапцем, зловмисники прихопили ще й квитанції про оплату комунальних послуг.

Помітивши зникнення особистих речей, жінка одразу зателефонувала до оператора лінії «102». Працівники міліції, які негайно прибули на місце події, затримали злочинців «за гарячими слідами». Речові докази, гроші і квитанції, в присутності понятих було вилучено. Як з’ясувалось згодом, зловмисники вже притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

На цей час відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка).

Прес-служба Львівського міського управління міліції

You may also like...