Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 110 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Овідіопольського РВ викрито 21-річного жителя с. Прилиманське та 22-річного працівника АЗС за вчинення розбійного нападу на АЗС в с.Нова Долина, в результаті чого заволоділи грошима в сумі понад 12 тисяч гривень. Правоохоронцями було встановлено, що вказаний злочин скоєно за попередньою змовою із застосуванням пневматичного пістолета. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Підозрювані поміщені до ізолятору тимчасового утримання Овідіопольського РВ.

Співробітниками Київського РВ викрито Ірину, 1987 р.н., яка шахрайським шляхом заволоділа грошима 43-річного одесита. Сума збитку 7000 грн. Отримано правдиві свідчення.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся ізмаїльчанин, 1986 р.н., який повідомив, що невідома особа з подвір’я його будинку викрала мопед «Ямаха». Вжитими заходами було викрито двох неповнолітніх місцевих жителів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

До Ізмаїльського МВ надійшло повідомлення від жительки с. Матроска, 1963 р.н., яка повідомила, що невідома особа з подвір’я будинку заявниці, скоїла крадіжку мопеду «Хонда-Діо 34». Вжитими заходами викрито односельця потерпілої, 1997 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. Викрадений мопед вилучено.

Працівниками Ізмаїльського МВ проведено огляд земельної ділянки жителя села Стара Некрасівка, 1965 р.н., в ході якого було виявлено та вилучено 25 кущів коноплі. Виявлене направлено до НДЕКЦ на дослідження.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 24-річного жителя села Озерне, який шахрайським шляхом, під приводом подзвонити заволодів мобільним телефоном «Самсунг», який належить ізмаїльчанину, 1979 р.н. Чоловік зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ звернувся житель району із заявою про те, що невідома особа скоїла крадіжку човна вартістю 8000 грн. Вжитими заходами особу викрито 33-річного знайомого потерпілого. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), триває слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...