Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 16 червня

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 16 червня

14.06.2014 о 08.50 до Дніпропетровського міського управління міліції по телефону спецлінії «102» звернулась місцева жителька 1972 р.н., яка повідомила, що о 08.30 невідомий, шляхом вільного доступу, зайшов до магазину, розташованому на ж/м Красний Камінь, де погрожуючи предметом схожим на ніж, вимагав гроші, але свій злочинний намір до кінця не довів, так як потерпіла викликала працівників міліції. За вчинення злочину встановлений та опитаний непрацюючий місцевий житель 1973 р.н. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучено. Слідчим відділом Ленінського райвідділу міліції за даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

14.06.2014 о 11.10 до Криворізького міського управління міліції по телефону спецлінії «102» звернулась місцева пенсіонерка 1953 р.н., яка повідомила, що об 11.00 біля одного з будинків по вул. Співдружності, невідомий, шляхом ривка, з руки заволодів мобільним телефоном. Збиток склав 1 тис. грн.

Того ж дня о 14.50 до Криворізького міського управління міліції по телефону спецлінії «102» звернулась місцева непрацююча жителька 1982 р.н., яка повідомила, що о 14.40 біля балки по вул. Спаській, невідомий, шляхом ривка, з руки заволодів мобільним телефоном. Збиток склав 2 тис. грн.

За обома фактами патрульною службою Саксаганського райвідділу міліції за вчинення злочину по «гарячих слідах», за прикметами, встановлений та опитаний раніше судимий чоловік 1971 р.н. без визначеного місця проживання. Викрадені мобільні телефони вилучені. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за вказаними фактами та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

15.06.2014 о 02.10 до Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції телефоном з міської лікарні надійшло повідомлення, що до них автомобілем бригади швидкої медичної допомоги від одного з будинків, розташованого на мікрорайоні Сонячний, доставлений непрацюючий місцевий житель 1990 р.н., який після надання медичної допомоги з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини з пошкодженням селезінки та внутрішньочеревною кровотечею госпіталізований до хірургічного відділення. Працівниками міліції було встановлено, що 14.06.2014 о 23.30 чоловік, проходячи біля одного з будинків на мікрорайоні Сонячний, зустрів свого знайомого – непрацюючого місцевого жителя 1987 р.н., де між останніми на ґрунті раптово-виниклих неприязних відносин виникла сварка, в ході якої зловмисник складаним ножем, який носив з собою, наніс один удар в черевну порожнину потерпілому, спричинивши йому вищевказане тілесне ушкодження, після чого з місця злочину втік. Травмований чолові викликав собі швидку медичну допомогу. За вчинення злочину зловмисник доставлений до Криворізького міського управління міліції для проведення слідчих дій. Знаряддя злочину – складаний ніж – вилучено. Слідчим відділом за даним фактом внесено відомості до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...