Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 218 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Приморського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що у дворі будинку виявлено труп 50-річного місцевого жителя з ознаками насильницької смерті. Правоохоронцями було встановлено, що загиблий разом з 39-річним одеситом вживали спиртні напої, після чого між ними виникла сварка, під час якої зловмисник наніс опоненту тілесне ушкодження, від якого останній помер на місці події. Правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ надійшла заява від 41-річного Миколи про те, що невідома особа шляхом ривка з рук відкрито заволоділа його грошима. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 27-річну Діану, від якої отримано правдиві свідчення.

 

Співробітниками Київського РВ викрито Ігоря, 1985 р.н., який з метою заволодіння грошима громадян відрекомендувавшись місцевій 27-річній жительці співробітником газової служби повідомив жінці про неіснуючі недоліки вмонтованого на території її житла газового обладнання. Зловмисник пообіцяв потерпілій не складати документів, підтверджуючих вказані недоліки за винагороду в розмірі 1000 гривень. Таким чином жінці було заподіяно шкоду на вказану суму. Чоловік надав правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від 26-річного Олексія про те, що його знайомий незаконно заволодів його автомобілем. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 32-річного Андрія, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 46-річного Сергія про те, що невідомі особи проникли до підприємства та викрили меблі. Сума матеріального збитку становить 106 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 38-річного Юрія та 28-річного Дмитра, від яких надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

 

Співробітниками Білгород–Дністровського МВ затримано 34-річного жителя міста, у якого при огляді виявлено та вилучено поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження схожою на марихуану вагою 250 гр. Речовину направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийняте рішення.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 61-річної Ольги про те, що невстановлена особа шляхом ривка з рук відкрито заволоділа двома її телефонами. За гарячими слідами у вчиненні правопорушення викрито 24-річну Олександру.

 

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ надійшло повідомлення від фельдшера про те, що за місцем мешкання був виявлений труп 40-річної жінки з тілесними ушкодженнями. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 49-річного чоловіка загиблої, який надав правдиві свідчення про те, що в ході раптово виниклої сварки він наніс удари дружині, від яких вона впала та померла. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

 

Працівниками Кілійського РВ затримано місцевого жителя, 1992 р.н., оголошеного у розшук Біляївським районним судом за розбій, виявлено та вилучено револьвер RADE кал 9 мм. Вилучені патрони направлено до НДЕКЦ. Затриманого направлено до ізолятору тимчасового тримання.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...