Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 14.10.2014

 В столиці за 13 жовтня інспектори ДАІ виявили 607 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 114 водіїв; правил зупинки і стоянки – 45, без необхідних документів – 41. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 39 водіїв. Крім того, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 57 водіїв, а з початку року – 11758. Порушують ПДР і пішоходи. У понеділок працівники ДАІ виявили 75 пішоходів-порушників.

За минулу добу зареєстровано 3 ДТП, в якому троє осіб отримали травми.

Державтоінспекція звертає увагу на те, що в столиці почастішали ДТП за участю пішоходів. Саме для того, щоб водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі, столична Державтоінспекція радить таким учасникам дорожнього руху мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

Вчора, зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Шевченківський район – мотоцикл « Jianshe JS 125-6C», н.з. AA1862AB, 2013 р.в., червоного кольору; Оболонський район – мотоцикл «Yamaha AXIS», н.з. АА2548АА, 1998 р.в., сірого кольору; а/м «ВАЗ 2101», н.з. I8629KI, 1972 р.в., бежевого кольору; Святошинський район – мотоцикл «Honda Hornet», н.з. AA3177AB, 2006 р.в., чорного кольору. Прийнято міри розшуку.

Натомість у понеділок, в Дніпровському районі, інспектори ДАІ, виявили автомобіль «ЗАЗ-DAEWOO», що значився у розшуку. За підробку документів у Святошинському районі, працівники ДАІ затримали водія автомобіля «BMW 525», який надав для перевірки свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що викликало сумнів у його дійсності. Автолюбителя для з’ясування всіх обставин доставлено до райвідділу міліції. Також, за грабіж у Подільському районі, було затримано керманича, який відкрито викрав валізу з грошима. Водія було доставлено до Подільського райвідділу міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

УДАІ м. Києва

You may also like...