На Закарпатті п’яний міліціонер без документів на «словацькому» бусі врізався в маршрутку (ВІДЕО)

Близько 17.45 години 25 жовтня на вулиці Легоцького в Ужгороді п’яний водій мікроавтобуса "Мерседес-Віто" на словацьких номерах врізався ззаду в маршрутний автобус.

 

Про це Закарпаття онлайн повідомили в ГО "Спецконтроль".
 
В автобусі, який стояв перед світлофором, було кілька пасажирів. Водій мікроавтобуса (KE952JD), як розповідають очевидці, був такий п’яний, що ледве виліз з-за керма свого авто. Як з’ясувалося, він не мав при собі жодних документів – ні посвідчення водія, ні свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.
 
Пізніше мати водія намагалася "залагодити" справу. Натомість сам винуватець ДТП на ім’я Василь Васильович (Дранчак?) поводився агресивно, чіплявся до інспекторів ДАІ і кидався на активіста "Спецконтролю", а потім для чогось зірвав номерні знаки з авто. Як з’ясувалося з його ж слів, він працює в міліції, в секторі медичного забезпечення.
 
Мікроавтобус евакуатором відвезли на штрафмайданчик. При цьому водій перешкоджав роботі міліціонерів. які змушені були застосувати до нього силу.
 
На неодноразові пропозицію пройти обстеження на вміст алкоголю в крові водій відреагував категоричною відмовою. В результаті у присутності двох свідків було складено адмінпротокол про відмову водія від проходження медичного обстеження.
 
Детальніше – у сюжеті "Спецконтролю": 

 
 
 
 

You may also like...