Квартирний злодій стрибнув з балкону… прямо у руки працівників Держохорони

У Дніпропетровську, 2 листопада о 18.21 на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал «тривога» з охоронюваної квартири.

Наряд групи затримання Дніпропетровського міського управління ДСО через 5 хвилин прибув на об’єкт, де спрацював сповіщувач охоронної сигналізації. Дотримуючись усіх заходів особистої безпеки, міліціонери почали обстежувати об’єкт. Раптом невідомий чоловік стрибнув з балкону другого поверху та почав тікати. Держохоронці розпочали переслідування. Короткий спринтерський забіг виграв старший екіпажу групи затримання. Під час зовнішнього обшуку у 22-річного зловмисника були виявлені та вилучені ювелірні прикраси.

Як пізніше було встановлено, крадій проник до квартири на другому поверсі через балкон за допомогою решіток, які встановлені на вікні квартири першого поверху. Потім викруткою пошкодив замок металопластикових дверей і проник до чужого житла. Всередині громадянин почав шукати цінні речі, натрапивши на ювелірні вироби, швидко поклав їх у кишеню і зібрався залишити приміщення через той же балкон. Правоохоронці діяли професійно, тож крадій спочатку їх навіть не помітив.

Затриманого було доставлено до Красногвардійського райвідділу міліції. Зараз проти зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...