Кримінальні правопорушення та події у Луганській області за добу станом на 7 листопада

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 7 листопада 2014 року у Луганській області

Військові злочини

5 листопада бойовиками здійснено мінометні та артилерійські обстріли:

– двічі (у період часу з 08.05 по 08.30, з 09.40 по 16.20) з території смт. Фрунзе Слов’яносербського району (підконтрольного «ЛНР») обстріл блокпостів окремої механізованої бригади ЗСУ, розташованого на перехресті доріг Золоте-Фрунзе-Кримське. У результаті обстрілу було пошкоджено одну одиницю бронетехніки БМП-2;

– двічі у період часу (з 09.00 по 09.30, з 22.00 по 22.15) з території с. Сокольники Слов’яносербського району (підконтрольного «ЛНР») обстріл блокпосту НГУ, розташованого на східній околиці с. Сокольники, та обстріл з АГС блокпосту, розташованого на східній околиці с. Кримське Новоайдарського району;

– двічі (у період часу з 12.10 по 12.12, з 19.40 по 20.15) зі сторони пам’ятника «Князь Ігор» у смт. Станиця Луганська обстріл воєнізованого опорного пункту окремої механізованої бригади ЗСУ, розташованого на південно-західній околиці с. Вільхове Станично-Луганського району. У результаті обстрілу отримали тілесні ушкодження два військовослужбовця ЗСУ;

– о 16.30 зі сторони с. Раївка (підконтрольної ЛНР») обстріл воєнізованого опорного пункту окремої механізованої бригади ЗСУ, розташованого біля с. Старий Айдар Станично-Луганського району.

Дані факти зареєстровані.

6 листопада бойовики двічі здійснили артилерійські обстріли (у період часу 09.15 по 09.25, з 14.45 по 14.55) з території м. Первомайська (підконтрольного «ЛНР») з установки «Град» (70 пострілів) території м. Гірське. У результаті обстрілу зруйновано три приватні будівлі на вул. Октябрська № 38, № 44, № 78 м. Гірське, також один снаряд впав на території СШ № 15 м. Гірське та не розірвався. Дані факти зареєстровані. Жертв та постраждалих не має.

6 листопада біля с. Сокольники Слов’яносербського району під час бойового зіткнення з бойовиками поранення отримали п’ять військовослужбовців. Даний факт зареєстрований.

Крадіжка

6 листопада до Сватівського райвідділу міліції поштою надійшло повідомлення про те, що у серпні невідомі особи з приміщення Новосвітлівської селищної ради на вул. Дорожна у смт. Новосвітлівка (Краснодонський район) викрали 36 програмно-апаратних комплексів систем відеоспостереження та 36 ноутбуків. Даний факт зареєстровано.

Незаконне заволодіння автотранспортом

6 листопада до Попаснянського райвідділу міліції поштою надійшла заява від керівництва підприємства «Автобаза» ДП «Первомайськвугілля» про те, що 28 липня з території автобази на вул. Жукова у м. Первомайську, невідомі озброєні особи незаконно заволоділи вантажним автотранспортом підприємства у кількості 46 одиниць. Даний факт зареєстровано.

6 листопада до Попаснянського райвідділу міліції від керівництва ТДВ «Попаснянський вагоноремонтний завод» надійшли заяви про те, що з території підприємства на вул. Залізнична у м. Попасна озброєнні особи у камуфльованому одязі незаконно заволоділи:

– 5 липня – автомобілем «ГАЗ-32213»;

– 28 липня – автомобілем «КАМАЗ-5511», д/з ВВ 075-87АТ;

– 5 серпня – причепом марки «МАЗ», д/з 097-19 АМ.

Дані факти зареєстровані. Проводиться перевірка.

Вилучення зброї

6 листопада у ході проведення санкціонованого обшуку співробітники Управління карного розшуку ГУМВС України у Луганській області за місцем мешкання у чоловіка 1981 р.н. (вул. Терешкової, м. Лисичанськ) виявили та вилучили гранатомет «РПГ-26». Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання чоловіка.

Вилучення наркотиків

6 листопада у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку ГУМВС України у Луганській області спільно зі співробітниками СБНОН Рубіжанського МВ у 38-річного раніше судимого мешканця м. Рубіжне виявили та вилучили пластикову колбу та поліетиленовий пакет з речовиною білого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на амфетамін. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

Безвісті зниклий

6 листопада до Сватівського райвідділу міліції поштою надійшло звернення від мешканки Волинської області про те, що її брат, Білітюк В.В., 1982 р.н., проходив службу у батальйоні «Айдар», зник 26 серпня на території Луганської області та до тепер його місцезнаходження не відомо. Даний факт внесено до ЄРДР. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

Інше

6 листопада до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що приблизно о 17.45 біля магазину на вул. Залізняка у м. Брянка на автомобілі «ВАЗ-2109» темно-синього кольору без номерних знаків скоїв втечу засуджений за ч. 2 ст. 187 ККУ, раніше неодноразово судимий. Даний факт зареєстровано.

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

You may also like...