Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 24.12.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 24 грудня

23 грудня до працівників Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 58-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що в період часу з 14.12.2014 до 23.12.2014 з гаражу по вул. Кемерівській, невідомий шляхом злому задньої металевої стінки, проник до гаражу, де незаконно заволодів автомобілем, який не був укомплектований акумулятором та був без пального. Збиток – 5 000 грн. Вжитими заходами вищевказаний автомобіль був знайдений поблизу вул. Куна неподалік гаражного кооперативу та повернутий власнику. Ведеться слідство.

22 грудня в будинку по пров. Амурському у м. Нікополі в приміщенні кухні на підлозі, без зовнішніх ознак насильницької смерті було виявлено труп безробітного 47-річного громадянина. Згідно висновку судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок двох переломів під’язикової кістки, що стало причиною травматичного шоку. Встановлено, що 21 грудня близько 17.00 потерпілий разом з безробітним, раніше судимим 44-річним громадянином знаходилися в гостях у 56-річного господаря оселі. Під час спільно розпиття спиртних напоїв, між чоловіками виникла сварка в ході якої зловмисник два рази вдарив рукою потерпілого по шиї (в область кадика) спричинивши вказане тілесне ушкодження. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

В ході проведення слідчих (розшукових) заходів, за фактом спричинення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть безробітної, 61-річної місцевої жительки, була затримана 33-річна місцева жителька, яка 19 грудня о 20.00 за місцем мешкання потерпілої, під час спільного розпиття спиртних напоїв, в ході раптово виниклої сварки, руками та ногами побила потерпілу, спричинивши смертельні ушкодження. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

23 грудня до працівників Нікопольського міськвідділу міліції звернувся безробітний, 58-річний житель смт. Червоногригорівка. Заявник повідомив про те, що в приміщенні літньої кухні з колото-різаним пораненням грудної клітини було виявлено труп безробітного, 53-річного громадянина без визначеного місця проживання, який тимчасово мешкав з дозволу господаря у вказаному приміщенні. За вчинення злочину був затриманий господар вказаного домоволодіння, який о 17.00, під час спільного розпиття спиртних напоїв з потерпілим, в ході виниклої сварки, яка переросла в бійку, кухонним ножем спричинив останньому вищевказане тілесне ушкодження. В подальшому, близько 10.00 зловмисник виявивши труп потерпілого викликав швидку медичну допомогу та працівників міліції. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

23 грудня працівники Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління під час проведення санкціонованого обшуку в квартирі по вул. Холодильній у м. Дніпропетровську, виявили та вилучили предмет схожий на корпус від гранати «РГД-5» з маркуванням та предмет схожий на запал, які належать безробітному, раніше судимому 32-річному громадянину. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...