Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.01.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 194 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Приморського РВ з заявою звернулась 20-річна жителька Одеської області про те, що невідома особа скоїла крадіжку її сумочки, в якій знаходився гаманець з грошима в сумі 600 гривень та документи. Загальна сума матеріального збитку становить три тисячі гривень. Вжитими заходами правоохоронцями викрито Дениса, 1984 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Шевченківського ВМ з заявою звернувся 37-річний одесит щодо вжиття заходів до парубка, який на договірній основі взяв у нього в найм автомобіль, про що написав розписку, але до теперішнього часу не повертає транспортний засіб. Вжитими заходами правоохоронцями викрито 22-річного Андрія, якого наразі правоохоронці допитали та відпустили під зобов’язання. Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. За даним фактом триває слідство.

 

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від 43-річного Анатолія про те, що невідома особа з тамбуру квартири викрала його майно. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 45-річного Олександра, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від працівника супермаркету про те, що невідома особа скоїла крадіжку товару. Сума матеріального збитку становить 230 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 31-річну жительку міста, від якої надійшли правдиві свідчення.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від 18-річного Євгена про те, що невідома особа скоїла крадіжку чотирьох мобільних телефонів. Сума матеріального збитку становить 12000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 17-річного Олександра, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від 27-річного жителя села Кам’янка про те, що невідома особа з будинку заявника скоїла крадіжку мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить 500 гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 28-річного односельця потерпілого, від якого надійшли правдиві свідчення. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Арцизького РВ надійшло повідомлення від 51-річної Олени про те, що вона нанесла ножове поранення своєму чоловіку. Виїздом на місце події правоохоронцями було встановлено, що 48-річний Василь прийшов додому у нетверезому стані та розпочав сварку та бійку, під час якої його дружина нанесла йому тілесні ушкодження. Потерпілого доставлено до лікарні. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та затримання правопорушниці в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

 

Працівниками Великомихайлівського РВ викрито Юрія, 1981 р.н., у якого виявлено та вилучено 27 грамів марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ надійшло повідомлення від фельдшера про те, що в с. Біленьке знайдено померлою з тілесними ушкодженнями господарку будинку. Виїздом на місце події правоохоронцями встановлено, що господарка будинку спільно з невстановленою особою вживали спиртні напої, під час чого між ними раптово виникла сварка, в ході якої невідомий наніс жінці тілесні ушкодження, від яких остання померла на місці. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 31-річного односельця потерпілої, від якого надійшли правдиві свідчення. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Близько третьої години ночі до Суворовського райвідділу міліції Одеси надійшло телефонне повідомлення про те, що двоє невідомих намагаються проникнути до автомобіля, припаркованого біля одного з будинків на перехресті вулиць Добровольського та Бочарова. На вказане місце негайно прибув автопатруль міліції. У результаті злагоджених дій правоохоронців та двох небайдужих перехожих, правопорушників було затримано та крадіжки майна з автомобіля не допущено. Зловмисниками виявилися двоє раніше судимих чоловіків, 1993 та 1987 р.н.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...