Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14.01.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 179 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Роздільнянського РВ звернувся Леонід, 1971 р.н., який повідомив про те, що невідома особа з підсобного приміщення його житла скоїла крадіжку двох мішків насіння соняшнику. Сума матеріального збитку становить 400 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів викрито 47-річного жителя сусіднього села, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ звернулася жителька району з заявою щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, розбивши скло, проникла до салону її автомобіля та таємно викрала відеореєстратор. Вжитими заходами у вчиненні вказаного кримінального правопорушення працівники міліції викрили раніше засудженого Ярослава, 1986 р.н.

До чергової частини Татарбунарського РВ надійшла заява від 44-річного жителя с.Дивізія про те, що малознайома особа відкрито заволоділа його каністрою з дизельним паливом. Сума матеріального збитку встановлюється. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 48-річного односельця потерпілого, від якого надійшли правдиві свідчення.

Працівниками Кілійського РВ викрито 38-річного жителя м.Вилкове, який скоїв крадіжку продуктів харчування з магазину. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

Працівниками наряду автопатруля полку патрульної служби під час несення служби по охороні громадського порядку у Малиновському районі викрито 36-річного водія автомобіля, який, знаходячись за кермом, вживав наркотичну речовину. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи Малиновського райвідділу, в салоні автомобіля було виявлено і вилучено чотири шприці, один з яких містив рідину білого кольору та був направлений до НДЕКЦ для проведення експертизи.

Працівниками автопатруля полку патрульної служби за гарячими слідами викрито 28-річного чоловіка, який скоїв з аптеки в Суворовському районі крадіжку лікарського препарату вартістю понад 200 гривень. Зловмисника було запрошено до Суворовського РВ для встановлення обставин злочину.

До відділення міліції на ринку «Привоз» із заявою звернувся 24-річний Дмитро, про те, що невідома особа, шляхом вільного доступу, з кишені його куртки вчинила крадіжку мобільного телефону. В ході заяви потерпілого працівниками міліції викрито Олександра, 1974 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Наразі затриманого допитано та відпущено під зобов’язання. Йому загрожує покарання передбачене статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку Портофранківського ВМ викрито раніше засудженого 40-річного одесита, який шляхом пошкодження замка проник до квартири, звідки викрав документи та гроші. У затриманого правоохоронці вилучили речові докази та відпустили його під особисте зобов’язання. Наразі за даним фактом триває перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...