Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 15.01.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 15 січня

14 січня до Павлоградської міської лікарні від будинку по вул. Комарова, із проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини у стані алкогольного сп’яніння, був доставлений безробітний 34-річний місцевий житель. Чоловіка, після надання первинної медичної допомоги, було госпіталізовано до хірургічного відділення. Як з’ясувалося, 14 січня між потерпілим та раніше незнайомим йому чоловіком, сталась сварка, під час якої невідомий спричинив йому вищевказані тілесні ушкодження. За вчинення злочину встановлений та доставлений до міськвідділу безробітний, раніше судимий 24-річний місцевий житель. Наразі, обставини злочину встановлюються. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

14 січня працівники Павлоградського міського відділу міліції, в ході проведення огляду приватного будинку по вул. Чапаєва, у кімнаті, яку винаймав безробітний, раніше судимий 47-річний чоловік було вилучено 40 патронів, калібру 7.62 мм до автомату «Калашникова». Наразі, за цим фактом ведеться слідство.

 

14 січня до працівників Жовтоводського міського відділу міліції звернулась 54-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 06.30 на пл. ім. Леніна, невідомий вдаривши по голові, заволодів мобільним телефоном у її 14-річного сина. За вчинення злочину встановлений та доставлений до міськвідділу безробітний, раніше судимий 21-річний місцевий. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

14 січня до працівників Тернівського міськвідділу міліції звернулась безробітна, 57-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 07.30 за місцем мешкання по вул. Перемоги, невідомий, штовхнувши у груди, заволодів гаманцем з грошима у сумі 2 132 гривень та банківською карткою. За вчинення злочину встановлений та доставлений до міськвідділу безробітний, раніше судимий 20-річний місцевий. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

14 січня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління по телефону спецлінії «102» звернувся 31-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 00.10 біля будинку по вул. Суворова, невідомий, побивши по голові, заволодів мобільним телефоном, грошима у сумі 70 гривень та ключами від автомобіля. За вчинення злочину встановлений та опитаний безробітний, 27-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

14 січня до працівників Покровського райвідділу міліції звернулась безробітна, 36-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 12.00 на перехресті вул. 50 років Жовтня та вул. Падалки, невідомий, шляхом ривка, заволодів мобільним телефоном та грошима у сумі 179 гривень у її 12-річного сина. За вчинення злочину встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий житель 24-річний чоловік. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

За грабіж у 57-річного громадянина, який мав місце 11 січня в м. Синельниково був встановлений безробітний, раніше судимий 18-річний місцевий житель. Частину викраденого мобільний телефон та гаманець – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

За грабіж у 56-річної громадянки, який мав місце 1 грудня 2014 року у Дніпродзержинську був встановлений та опитаний безробітний, 20-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...