Сводка ГАИ по происшествиям в Киеве

В столиці інспектори ДАІ виявили 450 порушень ПДР

 У столиці 27 січня інспектори ДАІ виявили 450 порушень правил дорожнього руху. За добу, інспектори ДАІ до відповідальності притягнули 136 водіїв, що не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки – 39, без необхідних документів за кермо сіли 23 водії. Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 31 водія. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 48 керманичів та виявили 54 пішоходи-порушники. 

У вівторок в столиці зареєстровано 5 ДТП, в яких 9 людей отримали травми.

За інформацією Гідрометцентру України, в столиці найближчим часом очікуються опади у вигляді мокрого снігу з дощем. Зважайте на погодні умови, збільшуйте дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду, рухайтесь з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовтесь від ризикованих маневрувань. При зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію. А пішоходам радимо мати на одязі світловідбиваючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на проїжджій частині. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

У Києві, 27 січня, невідомі особи скоїли п’ять незаконних заволодінь транспортними засобами. Так, у Дніпровському районі, з бульвару Дарницького, було викрадено автомобіль «MAZDA 3», н.з. АА7208СЕ, 2006 р.в., синього кольору; у Святошинському районі, з вулиці Я.Колоса, – «VOLKSWAGEN PASSAT 1,8», н.з. АВ4614ВІ, 1993 р.в., червоного кольору; в Солом`янському районі, з проспекту Відрадного, – «VOLKSWAGEN TOUAREG», н.з. АА2002ТС, 2012 р.в., коричневого кольору; у Печерському районі, з бульвару Л.Українки, – «MERCEDES-BENZ S 350L», н.з. АА8830АА, 2006 р.в., чорного кольору; у Деснянському районі, з проспекту В.Маяковського, – «AUDI A6», н.з. АА3218ОІ, 1996 р.в., червоного кольору. Прийняті міри розшуку.

Натомість, інспектори ДАІ у Дарницькому районі виявили раніше викрадений автомобіль «HYUNDAI GRANDEUR», яким незаконно заволоділи невстановлені особи 8 листопада 2014 року в Донецькій області.

 У голосіївському районі, інспектори ДАІ затримали водія автомобіля «ВАЗ 217030», за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин. Крім того, у Дніпровському районі було затримано двох чоловіків за шахрайство та скоєння крадіжки. Також інспектори ДАІ у Печерському районі затримали водія автомобіля «HUNDAI SONATA», який перебував у розшуку як безвісно зниклий. Правопорушників доставлено до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. 

 УДАІ в м.Києві 

 

You may also like...