У Київської області міліціонери вилучили наркотиків на суму близько 1,5 млн. гривень (ВІДЕО)

У селі Лукаші, що в Баришевському районі столичного регіону, правоохоронці виявили та вилучили близько 15 кілограмів коноплі, яку наркоторговець планував збути на території Київської області.

В рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 307 (збут наркотичних засобів) в одному з домоволодінь села Лукаші Баришівського району співробітники міліції провели санкціонований обшук. У будинку підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили близько 15 кілограмів сухої подрібненої речовини зеленого кольору (конопля), що за цінами «чорного» ринку складає близько 1,5 мільйона гривень. 

Крім цього, правоохоронці виявили знаряддя для виготовлення інших психотропних речовин, які чоловік також намагався виготовити самостійно. 

36-річний безробітній господар пояснив, що вирощував та виготовляв наркотики власними силами. До речі, він раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за подібні правопорушення. 

Наразі вилучене зілля направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-кріміналістичного центру при ГУМВС України в Київській області. Після завершення експертизи кримінальне провадження може бути перекваліфіковане на ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах). Досудове слідство триває. 

ГУМВС України в Київській області

You may also like...