Міліція Києва розшукує зловмисника, який при затриманні поранив міліціонера

Зловмисник, вчинивши напад на пункт видачі міні-кредитів, наважився скоїти аналогічний злочин за іншою адресою. Під час другої спроби на заваді йому став дільничний інспектор міліції. Намагаючись затримати злодія, правоохоронець отримав кілька поранень.

Сьогодні26 лютого 2015 року, у Дніпровському районі Києва невідомий скоїв розбійний напад на один з пунктів кредитного товариства, яке видає "швидкі" грошові позики. Зловмисник заволодів коштами в сумі близько 3000 гривень.

Особовий склад київського гарнізону міліції було орієнтовано на розшук особи, підозрюваної в скоєнні даного кримінального правопорушення. Через деякий час лиходій наважився на вчинення подібного злочину у цьому ж районі.

Дільничний інспектор Дніпровського районного управління столичної міліції, перебуваючи поруч з пунктом грошових позик, звернув увагу на схожого за прикметами чоловіка, на якого тільки-но надійшло орієнтування. Коли підозрілий зайшов у приміщення кредитного товариства і стала вимагати від працівниць гроші, правоохоронець забіг слідом і наказав йому лягти на підлогу. Виконуючи команду дільничного, розбійник тим часом непомітно дістав зброю і здійснив кілька пострілів. Міліціонер отримав тяжкі поранення, а нападник втік .

Наразі правоохоронець у тяжкому стані доставлений до лікарняного закладу, медики борються за його життя. У Києві зараз тривають оперативно-розшукові заходи, спрямовані на затримання особливо небезпечного озброєного злочинця.

ВЗГ ГУМВС України в місті Києві

You may also like...