Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 128 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками автопатруля полку патрульної служби за гарячими слідами затримали жінку, 1960 р.н., яка з магазину побутової хімії таємно викрала продукцію на суму 720 гривень. Затриману для встановлення обставин доставили до Шевченківського ВМ.

 

У Суворовському районі міста нарядом автопатруля полку патрульної служби було затримано та доставлено до відділу міліції чоловіка, 1961 р.н., який знаходився у розшуку Комінтернівським РВ за нанесення тяжких тілесних ушкоджень 32-річному чоловіку.

 

Дільничним інспектором Котовського МВ викрито 25-річного Олександра, який викрав продукти харчування у мешканця с.Чубівка, спричинивши йому матеріальну шкоду на суму 1000 гривень. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Котовського МВ надійшла заява від 38-річного жителя с.Чапаївка про викрадення мобільного телефону. Вжитими заходами було встановлено, що дане кримінальне правопорушення вчинив односелець заявника, якому повідомлено про підозру за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 49-річний Володимир, який повідомив, що невідома особа з території підприємства скоїла крадіжку 80 л бензину та 200 л дизпалива. Загальна сума збитку становить 4800 грн. Вжитими заходами був встановлений 38-річний Сергій. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся 22-річний ізмаїльчанин, який повідомив, що невідома особа проникла до його кімнати за місцем мешкання, звідки скоїла крадіжку мобільного телефону. В ході зді йснення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції був встановлений 21-річний мешканець села Озерне. Чоловік зізнався у скоєнні даного злочину. Викрадений телефон у нього було вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ на підставі рішення суду, був проведений санкціонований обшук у ізмаїльчанина, 1994 р.н. В ході обшуку було виявлено пакунок з речовиною рослинного походження в помеленому сухому стану. Вилучене було направлено до НДЕКЦ на експертизу, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 58-річний житель міста та повідомив, що невідома особа, шляхом вільного доступу, викрала з кишені мобільний телефон. Вжитими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетна 26-річна жителька міста. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває слідство.

 

Працівниками Білгород-Дністровського МВ затримано двох жителів міста Шабо, які напали на Олександра, 1964 р.н., та нанесли йому удари по тулубу та голові і заволоділи особистим майном на сума 12800 грн. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками полку патрульної служби Суворовського РВ затримано Євгена, 1987 р.н., який у неповнолітнього, 2008 р.н., викрав мобільний телефон. Чоловіка доставлено до районного відділу міліції.

 

Працівниками Іванівського РВ в смт. Іванівка для складання адміністративного протоколу до райвідділу був доставлений мешканець смт. Радісне, 1972 р.н., у якого в ході огляду речей в лівому внутрішньому кармані куртки виявлено та вилучено 198 набоїв калібру 4,5 мм. Вилучені набої було направлено до НДЕКЦ ГУМВС України в Одеській області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...