Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 227 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Роздільнянського РВ під час патрулювання вулиць міста було зупинено 39-річного місцевого жителя, у якого при огляді речей виявлено і вилучено набої калібру 5,6 мм у кількості 70 шт та пакунок із речовиною рослинного походження в подрібненому сухому стані вагою 7,5 г. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Проводиться перевірка.

 

На спецлінію «102» зателефонував громадянин 1983 р.н. та повідомив про те, що в Одесі на вул. Чорноморського козацтва невідомий чоловік, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, відкрито заволодів його грошовими коштами у сумі 130 гривень. На виклик виїхали два наряди автопатрулів полку патрульної служби міліції. За вчинення даного злочину вони затримали раніше засудженого чоловіка 1972 р.н. У зловмисника вилучено викрадені грошові кошти та пневматичний пістолет марки «ПМ», який направлено на експертизу. Розпочато кримінальне провадження за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

Працівники Малиновського райвідділу міліції Одеси викрили одесита 1991 р.н., який, перебуваючи в гостях у свого знайомого, викрав ключі та незаконно заволодів його автомобілем «Мазда 626». Сума збитку 55000 гривень. У подальшому зловмисник, керуючи даним автомобілем, скоїв ДТП.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Володимира, 1958 р.н., про те, що невстановлена особа проникла до його майстерні, звідки викрала електроінструменти. Сума матеріального збитку становить 2000 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 37-річного жителя району, від якого надійшли правдиві свідчення. Вилучено речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Южненського МВ надійшла заява мешканки міста, про вжиття заходів до малознайомого громадянина, який побив її сина 1992 р.н. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 смт.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Встановлюються обставини та свідки події. В разі доведення вини підозрюваного, йому загрожує відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...