Злочини проти основ національної безпеки України у Луганській області станом на 24 березня

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 24 березня 2015 року

Злочини проти громадської безпеки

До Попаснянського райвідділу міліції надійшла заява від місцевої жительки 1958 р.н., що 23 березня о 00.30 невідомий кинув вибуховий пристрій (імовірно гранату) на подвір’я її будинку на вул. Донецька, м. Попасна. З місця події вилучено: чеку від запалу гранати. Даний факт зареєстровано. Жертв та постраждалих немає.

23 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники СБУ викрили двох мешканців м. Золоте (1971, 1981 р.н.), які беруть активну участь у незаконному озброєному формуванні «ЛНР». Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваних.

Незаконне заволодіння автотранспортом

23 березня до Станично-Луганського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя 1957 р.н., що у ніч на 23 березня невідомі особи у камуфльованому одязі на вул. Ватутіна у смт. Станица-Луганська незаконно заволоділи його вантажним автомобілем «Газель», д/з ВВ 20-67 АР. Даний факт зареєстрований. Проводиться перевірка.

23 березня до Старобільського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 27-річного мешканця м. Харкова, що у період часу з 23 червня по 23 серпня минулого року невідомі особи зі стоянки у м. Луганську незаконно заволоділи його автомобілем «BMV E-36», зеленого кольору, реєстраційний номер SUSI 188. Даний факт зареєстрований.

Злочини проти основ національної безпеки України

23 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники СБУ викрили гр. Г. 1952 р.н.(мешканець Новоайдарського району), який у період часу з 15 квітня по 24 травня разом з мешканцями с. Райгородка приймав активну участь у блокуванні військової техніки ЗСУ, яка за наказом рухалася до місця виконання своїх службових обов’язків. Даний факт зареєстровано.

Безвісти зниклий

23 березня до Старобільського райвідділу міліції поштою надійшла заява від мешканки Перевальського району, що вона з грудня 2014 року втратила зв’язок зі своєю сестрою гр. Бондаренко О.А., яку евакуйовали у грудні 2014 року з м. Луганська до Харківської області. Даний факт зареєстровано.

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

You may also like...