Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 27.03.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 27 березня

Працівниками Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень чоловіку 1989 р.н., встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1984 р.н., який 05.03.2015 о 00.30 в приміщенні по вул. Мусорського, де тимчасово мешкав потерпілий, під час спільного вживання спиртних напоїв, в ході сварки, яка переросла в бійку, наніс потерпілому декілька ударів руками та ногами по тулубу і голови, чим спричинив тілесні ушкодження у вигляді відкрито черепно мозкової травми голови.

26 березня працівниками Дніпровського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції за вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1983 р.н., який, 25.03.2015 шляхом ривка, з руки, заволодів мобільним телефоном у пенсіонерки 1949 р.н. Сума збитку склала – 490 грн. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

26 березня Заводським райвідділом Дніпродзержинського міського управління міліції звернувся місцевий житель, непрацюючий чоловік 1983 р.н. Заявник повідомив про те, що о 11.10 біля вул. Сировця знаходився у салоні свого автомобіля, шляхом ривка, з рук, заволодів мобільним телефоном. Сума збитку склала – 1 тис. 700 грн. За вчинення злочину затриманий непраюючий чоловік 1960 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...