Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13.04.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 114 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Олександра, 1982 р.н., про те, що невідомі зловмисники скоїли крадіжку акумуляторної батареї з його автомобіля на пр. Свободи. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. Вжитими заходами викрито двох одеситів, від яких отримано правдиві свідчення.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 31-річна Ганна, яка повідомила про те, що невідома особа проникла до її підсобного приміщення, звідки скоїла крадіжку продуктів харчування та масляного обігрівача. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито неповнолітнього Іллю. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Київського району міста, викрито раніше засудженого чоловіка 1977 р.н., який, під загрозою застосування ножа у продовольчому магазині, відкрито заволодів касою. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 17-річного Олександра, який, знаходячись на вулиці міста, відкрито заволодів мобільними телефонами та грошима, які належать 23-річній Тетяні та 25-річній Ярославі. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Приморського району міста, викрито неповнолітнього жителя міста, який відкрито заволодів мобільним телефоном Олени, 1973 р.н. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Малиновського району міста, викрито молодого чоловіка, 1994 р.н., який з хуліганських мотивів, грубо порушуючи громадський порядок, пошкодив (розбив каменем бокове скло) автомобіль. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...