Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 14.04.2015

За 13 квітня в Києві виявлено 170 порушень правил дорожнього руху.

Інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 33-х водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, 3 – за порушення правил проїзду перехресть, 7 – правил зупинки і стоянки, 16 – за керування транспортними засобами без необхідних документів. Крім того, за керування напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 32-х водіїв. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 27 керманичів та виявили 25 пішоходів-порушників.

У понеділок зареєстровано п’ять дорожньо-транспортних пригод (з них дві за участю пішоходів), в яких шість осіб отримали травми.

Столична Державтоінспекція закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу.

А пішоходам варто пам’ятати:

– найбезпечніший перехід вулиці – на пішохідних переходах;

– особливо небезпечно переходити проїжджу частину перед транспортом, що наближається;

– раптова поява пішохода на дорозі, як правило, закінчується трагічно;

– якщо з вами діти – не залишайте їх без нагляду;

– в темну пору доби необхідно мати на одязі світлоповертаючі елементи.

За добу в столиці зареєстровано 1 незаконне заволодіння транспортним засобом: Солом’янський район – мотоцикл «Ямаха YBR 125», н.з. АА9389АА, 2006 р.в., синього кольору. Вжиті заходи розшуку.

Натомість, інспектори ДАІ Святошинського району виявили мотоцикл «КМЗ Днепр 11», яким незаконно заволоділи невстановлені особи 12.04.2015 на вулиці А.Булаховського. Також виявлено 4 автомобілі, що знаходились у розшуку.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохід. Пішохідний перехід», «Рядність», «Батискаф», «Автокавярні», «МАФ», «Первоцвіт», «Корупціонер» та «Акциз».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ в м. Києві

You may also like...