Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 08.05.2015

У столиці за 7 травня працівники ДАІ виявили 359 порушень Правил дорожнього руху.

Крім того, інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 101 водія, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, без необхідних документів за кермо сіли 18 водіїв. За керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 31 водія. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 41 керманича та виявили 40 пішоходів-порушників.

За минулу добу зареєстровано п’ять дорожньо-транспортні пригоди, в яких шість осіб отримали травми. Столична Державтоінспекція закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу.

Державтоінспекція нагадує! У зв’язку із проведенням загальнодержавних і загальноміських заходів, присвячених 70-й річниці Перемоги над фашизмом у Європі та 70-ій річниці завершення Другої Світової війни, 8 травня з 20 години 00 хвилин до 22 години 00 хвилин та з 23 години 00 хвилин до 24 годин 00 хвилин буде перекрито рух усіх видів транспорту на вулиці І. Мазепи та Лаврській.

9 травня з 08 години 00 хвилин до 13години 00 хвилин буде перекрито рух усіх видів транспорту на вулиці І. Мазепи та Лаврській, Московській (на ділянці від Арсенальної площі до Кловського узвозу) та вулиці Грушевського (від Арсенальної площі до Кріпосного провулку).

Столична ДАІ просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та неухильно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху.

Учора в столиці зареєстровано два незаконних заволодіння транспортними засобами у Солом’янському районі: автомобіль «LAND ROVER», АА0020ТТ, 2012 р.в., червоного кольору; мотоцикл «ZONGSHEN», н.з. СА2650АА, 2011 р в., червоного кольору. Вжиті заходи розшуку.

Натомість, інспектори ДАІ виявили шість автомобілів, що знаходились у розшуку.

Окрім того, працівниками відділу ДАІ з обслуговування Солом’янського району було затримано громадянку за нанесення тілесних ушкоджень. Порушницю доставлено до райвідділу міліції для встановлення всіх обставин..

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохід. Пішохідний перехід», «Рядність», «Автокавярні», «МАФ» та «Номерний знак». Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ міста Києва

You may also like...