Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10.06.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 260 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До відділення міліції на ринку «Привоз» звернулася 19-річна мешканка Одеської області з заявою про те, що невідома особа шляхом вільного доступу з відкритого автомобіля «ВАЗ 2101» скоїла крадіжку чотирьох ящиків з черешнею. Сума матеріального збитку становить 1500 гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито раніше засудженого 42-річного одесита, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 29-річного Олександра про те, що невідома особа намагалася заволодіти його майном з автомобіля. Вжитими заходами працівниками полку патрульної служби спільно зі співробітника СКР райвідділу викрито раніше засудженого 39-річного Володимира, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

Працівниками Котовського МВ викрито місцеву жительку, 1956 р.н., яка з території підприємства викрала металеву кришку каналізаційного люку та шанцевий інструмент. У правопорушниці вилучено викрадене майно та повернуто власнику. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Валерія, 1967 р.н., який повідомив, що невідомий зловмисник таємно викрав його майно. Сума матеріального збитку становить 4000 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 26-річного Сергія, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 30-річний одесит, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку грошей з каси підприємства. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 29-річну Ольгу. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками СБНОН м.Іллічівська спільно з членами громадських формувань викрито Дарину, 1997 р.н., у якої виявлено та вилучено пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито неповнолітнього Андрія, який з житлового будинку 33-річного ізмаїльчанина, скоїв крадіжку 150 доларів США та 200 гривень. Підліток зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Проводиться досудове слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...