Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 17.06.2015

 В столиці, 16 червня, працівники ДАІ виявили 357 порушень правил дорожнього руху. 

Інспектори ДАІ до відповідальності притягнули 72-х водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, 28 – за порушення правил зупинки та стоянки, 7 – правил проїзду перехресть. Крім того, інспектори ДАІ відсторонили від керма 24-х водіїв за керування транспортними засобами напідпитку, а з початку року – 4560 керманичів. Також, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 46 водіїв та виявлено 51 пішохода-порушника.

Державтоінспекція нагадує, що в столиці з 1 по 30 червня, тривають профілактичні заходи «Автобус-2015». У місті, щодня інспектори ДАІ виявляють водіїв – перевізників, які порушують правила дорожнього руху. За минулу добу до відповідальності притягнено 68 водіїв, а з початку операції на водіїв складено 794 протоколи про адміністративне правопорушення.

У Києві, 16 червня, зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в якій травми отримала одна людина. Водії, зверніть увагу! Тривають літні шкільні канікули. Діти більше часу проводять на вулиці і зазвичай, знаходяться без нагляду дорослих. Одже,будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу.

В столиці за добу викрадено дев’ять транспортних засобів

У вівторок,16 червня, столичні правоохоронці зареєстрували 8 незаконних заволодінь автомобілями та мотоцикла.

Вчора, у Голосіївському районі викрадено відразу три престижних авто: з вулиці Васильківської, невідомі особи незаконно заволоділи чорним позашляховиком «TOYOTA LAND CRUISER PRADO 150», номерний знак АА4000 РО, 2014 року випуску; з проспекту Голосіївського, викрали чорний «LEXUS RX 350», н.з. СВ9814ВС, 2010 р.в.; а з вулиці Великої Васильківської, «VOLKSWAGEN MULTIVAN», н.з. АА2005АІ, 2000 р.в., чорного кольору. Крім того, два незаконних заволодіння зареєстровано у Оболонському районі. Там, з вулиці Маршала Тимошенка, викрали чорний «TOYOTA LAND CRUISER PRADO 150» , н.з. АА4000РО, 2014 р.в., а з вулиці Автозаводської – червону «TOYOTA CARINA», н.з. ВІ3017ВВ, 1986 р.в. Також, три транспортних засоби викрали на території Дніпровського, Подільського та Печерського районах. Так, з бульвару Перова, викрадено синій «CHEVROLET AVEO TC58U», н.з. АІ6627ВС, 2007 р.в; з вулиці Нижній Вал, сірий «MERCEDES-BENZ S 500», н.з. АІ9606ЕС, 1996 р.в., а з Кловського Узвозу – червоний мотоцикл «KEEWAY ARN150», н.з. АА9153АА, 2007 р.в. Прийнято міри розшуку.

Державтоінспекція вже не раз звертала увагу власників транспортних засобів на те, що в столиці вдвічі, у порівнянні з минулим роком, збільшились випадки незаконних заволодінь транспортними засобами. Увагу автокрадіїв, перш за все, привертають транспортні засоби, які необладнані надійними протиугінними системами безпеки, залишені неподалік будинків та неосвітлених місцях.

Запам’ятайте! Якщо у вас викрали транспортний засіб необхідно негайно зателефонувати за номером «102» і повідомити про це, вказавши державний номер, марку, колір, особливі ознаки та номери агрегатів. Своєчасне звернення до міліції збільшує шанси його знайти.

Вчора, інспекторами столичної ДАІ виявлено позашляховик «Лексус 470», що знаходився у розшуку, а також автомобіль «Опель Вектра», що значився в угоні. Крім того, у Дніпровському районі, затримано водія автомобіля «МАН», який перевозив вантаж (МАФ) без необхідних документів.

УДАІ м. Київ

You may also like...