Доньці екс-прокурора Київщини подарували елітну квартиру за декілька мільйонів на Печерську

Донька екс-прокурора Київської області Віктора Безкоровайного, має квартиру в елітному житлокомплексі «Новопечерські Липки» у Києві. Про це свідчить витяг з реєстру прав власності на нерухоме майно.

Квартира знаходиться на вул.Драгомирова, 20-а і має площу 112 кв.м., з яких житлової площі 53 кв.м. Забудовник «Будспецсервіс» пропонує квартири в цьому житлокомплексі площею понад 110 кв.м. за ціною від 5,86 млн грн. Наразі Василині Безкоровайній має бути близько 22 років.

Василина Безкоровайна

Квартиру оформлено по договору дарування у січні цього року. На той час батько дівчини Віктор Безкоровайний ще працював на посаді прокурора Київської області. У 2014 році його на цю посаду призначив генпрокурор Віталій Ярема. Звільнили Безкоровайного в кінці березня цього року на підставі закону про очищення влади. Приводом стало те, що у 2011-2012 рр. Безкоровайний працював заступником прокурора м.Києва.

Віктор Безкоровайний

Віктор Безкоровайний не опублікував своєї декларації про доходи за минулий рік. Це є порушенням закону про засади запобігання і протидії корупції. За ст.12 закону особи, що звільнилися, зобов’язані протягом одного року подавати за своїм останнім місцем роботи декларацію про майно і доходи за минулий рік.

Також Віктор Безкорований значиться співзасновником обслуговуючого кооперативу «Ясні зорі», зареєстрованого в Ірпіні. Адреса кооперативу збігається з адресою однойменного котеджного містечка. Як повідомляється на сайті забудовника, майже всі будинки уже продано. Вільними є тільки два котеджі. Вартість одного з них складає $495 тис.

Відомо, що старший син Віктор Безкоровайного – Богдан Безкоровайний – є прокурором Печерського району м. Києва. За 2014 рік Безкоровайний-молодший задекларував близько 78 тис грн. зарплати. Його дружина офіційно не мала жодних доходів. Богдан Безкоровайний має квартиру площею 110 кв.м., дружина – інше нерухоме майно площею 32 кв.м. Також прокурору належить автомобіль Infiniti M37x 2011 р. в. У відкритих джерелах є дані про продаж такого автомобіля, що вже був у користуванні, за 790 тис грн. На дружину записана Toyota RAV4 2008 р.в. – вживаний автомобіль аналогічної моделі продають за 410 тис грн. // НАШІ ГРОШІ

You may also like...