Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 24.09.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 82 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 27-річний житель міста, який повідомив, що невідома особа з подвір’я його будинку скоїла крадіжку пилорами. В ході проведених оперативно-розшукових дій були встановлені 36-річний мешканець села Озерне та 29-річний ізмаїльчанин. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (краджіка) Кримінального Кодексу України.

 

Дільничним інспектором Котовського МВ викрито мешканця с. Гидерим, який викрав 20 індиків з домоволодіння своєї односельчанки. Відносно правопорушника відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 22-річний одесит та повідомив, що в селищі Затока невідомий чоловік заволодів його мобільним телефоном. У скоєнні злочину викрито 23-річного жителя району. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся 34-річний Константин, який повідомив, що невідома особа проникла до будинку за місцем мешкання, звідки скоїла крадіжку мобільного телефону. Вжитими заходами був встановлений 28-річний Микола. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...