Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.09.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 48 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 19-річної Олени про те, що невідома особа відкрито заволоділа її мобільним телефоном. Сума матеріального збитку становить 3500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 23-річного парубка, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До чергової частини Котовського МВ звернулась жителька с. Липецьке, яка повідомила, що з її домоволодіння невідома особа викрала гроші в сумі 2000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 26-річну жительку с.Новоселівка. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Київського РВ викрито 47-річного Сергія, який відкрито заволодів грошима 32-річного жителя міста. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 27-річного Владислава про те, що невідома особа відкрито заволоділа його мобільним телефоном. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 35-річного жителя Одеської області, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

 ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...