На Рівненщині затримали водія авто, який перевозив бурштин та особу, що перебуває в розшуку

Працівники Державтоінспекції та СБУ затримали водія, який в салоні автомобіля перевозив каміння, зовні схоже на бурштин-сирець та особу, яка перебуває в розшуку.

30 вересня, близько 19-ї години, під час несення служби поблизу села Малий Житин Рівненського району, інспектори ДАІ зупинили автомобіль «ВАЗ-2105». За кермом легковика перебував 32-річний мешканець Рівненського району.

янтарь

Під час перевірки реєстраційних документів та поверхневого огляду транспортного засобу правоохоронці помітили поліетиленовий пакет, у якому знаходилось майже півкілограма каміння, зовні схожого на бурштин-сирець. Окрім цього, в салоні легковика перебував пасажир. Правоохоронці встановили його особу. Ним виявився 53-річний мешканець міста Здолбунів, який розшукується Оболонським РВ УМВС міста Києва за скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 189 КК України (вимагання).

На місце події працівники Державтоінспекції викликали слідчо-оперативну групу Рівненського РВ УМВС. Водія та пасажира автомобіля вони доставили в Рівненський райвідділ міліції.

Відомості цієї події внесені до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Рівненського РВ УМВС. Проводиться перевірка.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

You may also like...