До уваги киян та гостей столиці! На вихідні погіршення погодних умов!

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА в найближчі дні на автодорогах можливе виникнення ожеледиці, йтиме дощ та сніг.

Зокрема, за інформацією Українського Гідрометцентру, вдень 12 грудня в Києві очікується невеликий дощ та мокрий сніг.

Увечері 13 грудня та вночі 14 грудня можливий снігопад, спостерігатиметься налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Вдень 14 грудня снігопад послабшає і поступово припиниться, вітер посилюватиметься до 15-20 м/с.

За таких погодних умов правоохоронці закликають учасників дорожнього руху бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Не забувайте про особливості керування транспортними засобами в умовах недостатньої видимості. Обов’язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість. Якщо виникає необхідність зупинитися – знижуйте швидкість поступово. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

Прохання до пішоходів – переходьте дорогу виключно у встановлених місцях. Нагадуємо батькам про доречність декорування дитячого одягу світловідбиваючими елементами.

 

Управління БДР Департаменту превентивної
діяльності Національної поліції України

You may also like...