Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16.02.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 78 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Березівського відділення поліції Комінтернівського відділу поліції надійшло повідомлення мешканки м. Березівка про те, що невстановлена особа з її домоволодіння викрала металеву бочку, кухонний посуд та чавунну плиту з кільцями. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За гарячими слідами було викрито та отримано правдиві свідчення від 26-річного сусіда. Правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

До Портофранківського відділення поліції звернувся 20-річний одесит про вжиття заходів до невідомої особи, яка шляхом пошкодження дверей проникла до його квартири. Вжитими заходами працівниками поліції викрито 27-річну жінку, яка надала правдиві свідчення у скоєні кримінального правопорушення.

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від адміністратора магазину, розташованого на вул. Академіка Вільямса про те, у вказаному торговому об’єкті невідомий чоловік відкрито заволодів продуктами харчування на суму понад дві тисячі гривень. Після чого зловмисник втік. Вжитими заходами викрито 26-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції викрито 21-річного громадянина, який впродовж листопада 2015 року, шляхом демонтажу з колодязів зв’язку скоїв декілька крадіжок телефонного кабелю. За даними фактами розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ренійського відділення Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернувся 40-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа з приміщення магазину сантехніки, розташованого на центральному ринку міста, скоїв крадіжку кутошліфувальної машинки, чим завдав збитків на суму 2140 гривень. Вжитими заходами викрито 39-річного мешканця міста, від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні злочину. Чоловік відпущений під особисте зобов’язання.

До Хмельницького ВП звернулась реалізатор одного з торгівельних закладів міста із заявою про те, що невідомий безпричинно розбив скляною пляшкою торгівельну вітрину магазину. Сума заподіяної шкоди встановлюється. В ході досудового розслідування, розпочатого за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України, інспекторами кримінальної поліції у вчиненні вказаного правопорушення викрито 33-річного одесита, який надав правдиві свідчення щодо скоєного. На теперішній час його відпущено за місцем мешкання під особисті зобов’язання.

До чергової частини Малиновського ВП звернулась адміністратор одного з магазинів міста із заявою про вжиття заходів до невстановленої особи, яка, знаходячись у торгівельному залі магазину, шляхом вільного доступу, таємно викрала крем для рук та туш для вій на загальну суму понад 200 гривень. Вжитими заходами інспекторами кримінальної поліції у вчиненні вказаного правопорушення викрито 40-річну одеситку, від якої надійшли правдиві свідчення. Жінка відпущена за місцем мешкання під особисті зобов’язання.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...