Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.06.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 70 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Портофранківського відділення поліції надійшло повідомлення від 21-річної одеситки про те, що в торговому центрі невідома особа таємно викрала з її сумочки мобільний телефон. Сума збитку становить 5 тисяч гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 50-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєні ним кримінального правопорушення.
До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернулась 40-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа проникла до її квартири, звідки скоїла крадіжку електроінструменту. В ході проведення оперативно-розшукових заходів був встановлений 37-річний чоловік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Хаджибеївського відділу поліції надійшла заява від жителя Ширяївського району, 1997 р.н., про те, що в маршрутному таксі, невідома особа з рюкзака таємно викрала жіночу сумку, в якій знаходились мобільний телефон вартістю 1000 грн. та грошові кошти в сумі 300 грн. За гарячими слідами у скоєнні злочину викрито раніше засудженого Георгія, 1989 р.н., від якого отримано свідчення. Вилучено викрадені речі.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від Ольги, 1942 р.н., про те, що невстановлений зловмисник шляхом ривка, відкрито заволодів її золотим хрестиком. Сума збитку становить 3000 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Дмитра, 1991 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...