В Гостомелі внаслідок ДТП троє людей загинуло, ще п’ятеро — травмовано (фото)

На Київщині внаслідок зіткнення іномарки та автобуса загинули три людини, ще п’ятеро отримали травми. Причина автопригоди – виїзд на смугу зустрічного руху.

 

10 вересня, на початку другої години дня, на вулиці Леніна, в селищі міського типу Гостомель, Ірпінського району, сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

ДТП

За попередніми даними, 57-річний водій автомобіля «Шкода», не впорався з керуванням, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з маршрутним автобусом «БАЗ».

ДТП

Внаслідок ДТП водій і двоє пасажирів іномарки загинули на місці пригоди, ще одна жінка доставлена до реанімаційного відділення лікарні. Також з травмами різного ступеню тяжкості до Ірпінської центральної міської лікарні доставлено четверо пасажирів автобуса «БАЗ», серед них 5-річна дитина.

ДТП

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Поліція Київщини вкотре закликає водіїв до неухильного дотримання Правил дорожнього руху під час керування транспортними засобами. Перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування та не дотримання правил безпеки на дорозі призводить до трагічних наслідків. 

Управління превентивної діяльності
в Київській області

You may also like...