За хабарництво затримано начальника штабу однієї з військових частин

Військовою прокуратурою Полтавського гарнізону Центрального регіону України спільно з оперативними працівниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Полтавській області та Управління захисту економіки в Полтавській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито на одержані неправомірної вигоди в розмірі 3000 грн. начальника штабу однієї з військових частин.

Вказану суму майор вимагав та отримав від громадянина за підготовку та видачу документів, необхідних для проходження військової служби за контрактом на посаді лаборанта складу авіаційного пального роти матеріального забезпечення.

Отримані кошти у військовослужбовця вилучено в ході огляду місця подій. Вказаній особі готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна) та відсторонення від посади.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

You may also like...