Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.11.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 82 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Болградського відділення поліції викрито21-річного чоловіка, якийв ході виниклої сварки,штовхнув34-річного односельця, після чого останнійвпав на землю та вдарився потилицею об бордюр, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження,правова кваліфікація кримінального правопорушення, передбачене ч.1 ст. 121(умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

До Балтського відділу поліціїнадійшла заява від пенсіонерки, мешканки міста Балта про те, що двоє невідомих осіб із застосуванням фізичного насильства, небезпечного для життя та здоров’я, під загрозою ножа напали на неї та відкрито заволоділи її сумкою, в якій знаходились грошові кошти в сумі 2300 грн. та мобільний телефон.Вжитими заходами у скоєні даного кримінального провадження викрито двох неповнолітніх, які надали правдиві свідчення у скоєні даного кримінального правопорушення та вилучено речові докази. Неповнолітніх затримано на підставі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання Роздільнянського відділу поліції.

До Хаджибеївського відділення поліціїнадійшла заява від 28-річного мешканця міста Одеси про те, що невстановлений зловмисник викрав колеса з його автомобілю "ВАЗ 2106". Сума збитку становить 4000 грн. Вжитими заходами співробітниками поліції у скоєнні злочину викрито 25-річногомешканця Комінтернівського району,від якого отримано правдиві свідчення.

До Ізмаїлського відділу поліції надійшла заява 42-річного жителя міста Ізмаїл про те, що невідомий зловмисник, через незачинену кватирку, проник до його будинку, звідки скоїв крадіжку грошей в сумі 12000 грн., 300 доларів США, 5000 рублів, фотоапарат, мобільний телефон та золоті вироби. Вжитими заходамиу скоєнні злочину викрито 26-річного жителя міста,від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Овідіопольського відділу поліції звернувся 41-річний одесит про те, що на автостоянці торгівельного центру, невідомий зловмисник з його автомобіля "Volvo" викрав сумку з документами та грошима. Вжитими заходами викрито громадянина іншої держави 1985 року народження,від якого отримано правдиві свідчення.

До Хмельницького відділення поліції надійшла заява від 37-річного мешканця Татарбунарського району про те, що невідомий з його автомобіля «Фольксваген Крафтер» відкрито заволодів сумкою, в якій знаходились гроші в сумі 420 грн., ключі та засоби особистої гігієни. Сума збитку становить 520 грн. В ході комплексного відпрацювання працівниками управління карного у скоєні вказаного злочину викрито 32-річного жителя іншої держави.

ВК ГУНП в Одеськійобласті

You may also like...