На Донеччині правоохоронці затримали нетверезого водія з гранатою (фото)

У Кураховому, чоловік з гранатою в авто та в стані алкогольного сп’яніння, спокійнісінько рухався … зустрічною смугою.

Вихідними днями, вночі правоохоронці, які забезпечують безпеку дорожнього руху, під час нагляду за дорожнім рухом, на одній з центральній вулиць міста побачили автомобіль «Опель Вектра», що рухався проти руху транспорту. Після того, як правоохоронці зупинили транспортний засіб, виявилось, що водій знаходиться в стані алкогольного сп’яніння.

РГД-5

«Сюрпризи» на цьому не закінчились. На вимогу працівників поліцій надати документи, водій відкрив барсетку, в якій знаходилась… граната «РГД-5» з вкрученим запалом.

На місце була викликана слідчо-оперативна група Кураховського відділення поліції. Проводиться перевірка.

Під час встановлення особи водія виявилось, що посвідчення водія в нього відсутнє, а згідно бази даних, на чоловіка нещодавно вже складався адміністративний матеріал за керування транспортними засобами у стані сп’яніння. Крім того, державні номери автомобілю не відповідали номерам, які вказані в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. А при перевірці транспортного засобу з’ясувалось, що номер кузову знищений кустарним способом.

номер

Відносно порушника складений адміністративний протокол за ст. 130 «Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» та винесена постанова за ч. 1 ст. 126 «Керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів» Кодексу України про адміністративні правопорушення. За керування без документів на водія накладений штраф у сумі 425 гривень, а рішення за статтею 130 КУпАП буд?! ? приймати суд.

Відділ Управління превентивної діяльності
поліції Донецькій області

 

You may also like...