Наркотики в солодощах — на Донеччині правоохоронці знайшли в домашній консервації «сюрприз» (фото)

Працівники поліції із забезпечення безпеки дорожнього руху під час перевірки авто в посилці у банках з варенням виявили коноплі. «Це, мабуть, бабуся пожартувала», – пояснив пасажир авто правоохоронцям. Вилучена наркотична речовина направлена на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Проводиться слідство.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники поліції зупинили легковий автомобіль. У багажнику авто знаходився ящик. 26-річний пасажир авто пояснив, що йому прислала консервацію його бабуся.
 
1
 
2
 
Більш ретельно оглянувши банки з варенням, правоохоронці помітили всередині поліетиленовий пакет. Відкривши банки, працівники поліції виявили два пакети з коноплями.
 
На місце події була викликана слідчо-оперативна група Бахмутського відділу поліції.
 
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.  
 
Відділ забезпечення безпеки дорожнього руху
УПД поліції Донецькій області

You may also like...