На Луганщині взято під варту чоловіка, який за незаконно переправляв осіб через держкордон України

Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно мешканця смт Новопсков за фактом незаконного переправлення 2 осіб через державний кордон України з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

Встановлено, що 36-річний раніше судимий чоловік, керуючись корисливим мотивом, незаконно переправив 2 осіб через державний кордон України до Російської Федерації, при цьому отримавши за це винагороду в розмірі 1000 гривень. Знаходячись поблизу інформаційного прикордонного знаку, що розташований між селищем Пелагіївка Новопсковського району Луганської області та села Нижня Серебрянка Белгородської області, шляхом особистого надання вказівки та жестами спрямував осіб в напрямку державного кордону України з Російської Федерацією.

Ухвалою Сєвєродонецького міського суду правопорушника взято під варту.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 332 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...