Взято під варту мешканця Сєвєродонецька, який пограбував ломбард на 200 тисяч гривень

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом відкритого викрадення чужого майна (грабіж) поєднаного з проникненням до приміщення, тобто злочину, передбаченому ч. 3 ст. 186 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 29-річний мешканець міста Сєвєродонецька через віконний отвір, який знаходився в приміщенні ломбарду, проник до сейф-кімнати. З метою самозахисту робітник ломбарду закрилась в підсобній кімнаті, а грабіжник із шухляди касира дістав грошові кошти у сумі 50 тисяч гривень та ювелірні вироби з коштовних металів на загальну суму близько 150 тисяч гривень, після чого через вікно покинув приміщення ломбарду разом із викраденим майном.

Лише після того, як чоловік покинув приміщення ломбарду, працівниця змогла натиснути «тривожну кнопку» та повідомити про злочин.
На теперішній час досудове слідство триває. За клопотанням прокуратури Сєвєродонецьким міським судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Довідково: санкція ч. 3 ст. 186 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. 

Прес-служба прокуратури Луганської області
(за матеріалами Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

You may also like...