Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28.03.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 204 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Співробітниками Подільського відділу поліції викрито трьох неповнолітніх мешканців м.Подільська, які скоїли крадіжку мопеда з гаража місцевого мешканця, спричинивши матеріальний збиток на суму близько 5 тисяч гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Речовий доказ вилучено та повернуто власнику.

До Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 67-річної місцевої мешканки про те, що невстановлена особа шляхом вільного доступу таємно викрала дві мідні трубки з кондиціонера. Сума збитку складає близького 4 200 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції у скоєнні вказаного злочину викрито та затримано 35-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 47-річного одесита про те, що невстановлена особа скоїла крадіжку акумуляторної батареї з його автомобіля. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейськими було викрито та затримано 35-річного місцевого мешканця, від якого отримано правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції звернувся охоронець продуктового магазину та повідомив, що невідома особа таємно викрала шоколад, дві банки згущеного молока та іграшку. Сума збитку- 168 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито двох 32-річних жінок, від яких отримано правдиві свідчення. Вилучено викрадені речі.

До Хаджибеївського відділення поліції надійшла заява від адміністратора продуктового магазину про те, що в приміщенні вказаного магазина невідома особа таємно викрала три ковбасні вироби вартістю 201 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито 60-річного безхатченка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Кілійського відділення поліції надійшла заява від 54-річного місцевого жителя про те, що невідома особа через незачинені двері проникла до будинку та таємно викрала телевізор вартістю 3500 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 31-річного чоловіка.

До Ренійського відділення поліції звернулася адміністратор магазину та повідомила що невідомі особи таємно шляхом вільного доступу скоїли крадіжку парфуму, лака для волосся та біжутерії. Сума збитку- 631 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито двох 16-ти та 15-річних школярок, від яких отримано свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...