Дурнуватий бойовик намагався перетнути державний кордон України із паспортом «ЛНР»

На Луганщині судитимуть учасника незаконного збройного формування, який намагався перетнути державний кордон України із паспортом «ЛНР»

Як повідомили «УК» в Прес-служба прокуратури Луганської області,  до суду направлено обвинувальний акт стосовно бойовика за фактом участі у діяльності не передбаченого законом збройного формування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 260 КК України.

Встановлено, що мешканець Стаханова входив  до структурного підрозділу непередбаченого законом збройного формування  так званого «батальйону спеціального призначення «Леший», діючого на території міста Стаханов (нині Кадіїївка) та Первомайська Луганської області та  брав активну участь у діяльності  збройного формування. У жовтні   2016 року «наказом»  так званого «командира військової частини» був зарахований на посаду «старшого стрільця», отримав військове звання та зброю.

Під час спроби перетину державного кордону України бойовика затримано  на Харківщині та у останнього виявлено паспорт терористичної організації «ЛНР».

Наразі бойовику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 

Довідково: санкція ч. 2 ст. 260 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна.
 

 

You may also like...