Минулої доби на Київщині зареєстрували 3 угони, 13 ДТП та більше 100 порушень ПДР

12 червня на території Київської області невідомі особи викрали дві іномарки та старенький мотоцикл.

Правоохоронці зареєстрували дві автокрадіжки у Вишгородському районі. Так, в селі Нові Петрівці, на вулиці Петрівській, викрадена чорна «Тойота», 2011 року випуску, а в м. Вишгород, з вул. М. Грушевського – червона «Honda CR-V», 2008 р.в. Того ж дня, до Обухівського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку чорного мотоциклу «Ява – 350», 1957 року випуску.

Картинки по запросу угон

Поліція Київщини звертає увагу, що останнім часом збільшились випадки крадіжок моторолерів, мопедів та мотоциклів. Зловмисникам навіть не потрібно докладати особливих зусиль, щоб непомітно викрасти скутер чи мотоцикл, необачно залишений господарем без нагляду у незамкненому підвальному приміщенні, сараї, дворі багатоповерхівки або просто поблизу магазину.

Водії, дбайте про своє майно і пам’ятайте, що незаконне заволодіння краще попередити, ніж потім шукати пропажу та сподіватись на правоохоронців або щасливий випадок. Якщо Вас таки спіткало лихо, негайно дзвоніть в поліцію за телефоном: «102».

12 червня, поліцейські столичного регіону, притягнули до адміністративної відповідальності 113 порушників Правил дорожнього руху, серед яких шість пішоходів. Крім того, виявлено вісім фактів керування водіями транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

На лінію “102″ надійшло 13 повідомлень про скоєння ДТП. В п’яти дорожньо-транспортних пригодах одна людина загинула та четверо отримали травми. Серед травмованих неповнолітній велосипедист.

Шановні водії! Працівники поліції Київщини вкотре закликають до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Зверніть увагу! У дітей розпочалися літні канікули, отже необхідно підвищити увагу до маленьких пішоходів, адже поведінка неповнолітніх на дорозі часто є непередбачуваною. Будьте обережними при проїзді перехресть, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту та місць відпочинку.

 

Управління превентивної діяльності
поліції в Київській області

 

You may also like...