На Білоцерківщині поліцейські встановили осіб, які уночі обікрали жінку

Дільничні офіцери розкрили крадіжку, яка трапилася цього літа в м. Біла Церква. Поліцейські затримали двох місцевих мешканців, які виявилися причетними до крадіжки дамської сумочки, в якій знаходився дорогий мобільний телефон «Huawei», золота каблучка, гроші у сумі 100 грн. та ключі.

24 липня, близько 1-ої години ночі, в поліцію звернулася жінка і повідомила, що біля її будинку, на вулиці Семашко, невідомий чоловік у неї з плеча вирвав сумочку і втік. Заявниця розповіла, що приблизна сума збитку складає 15 тисяч гривень.

1

Під час профілактичного відпрацювання правоохоронці встановили особи зловмисників, які скоїли вказаний злочин. Ними виявились місцеві мешканці: 36-річна жінка та 43-річний чоловік. Останні надали правдиві покази, свідки та очевидці встановлені. Речові докази вилучені.

2

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ (крадіжка). Таке правопорушення карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

УПД Київської області

You may also like...