Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05.12.2017

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05.12.2017

Співробітниками групи реагування патрульної поліції Подільського відділу поліції під час проведення огляду домоволодіння в с. Коси, було виявлено та вилучено три полімерні пляшки з рідиною коричневого кольору зі специфічним запахом розчинника об’ємом сім літрів, речовину рослинного походження, схожу на коноплю, вагою 10 г та медичний шприц з речовиною темно-коричного кольору. Господарка будинку пояснила поліцейським, що ці речі належать її 31-річному співмешканцю. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вилучені речовини направлені на експертне дослідження.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась мешканка с. Дунайське, яка повідомила, що невідома особа, пошкодивши грати та замок на кватирці металопластикового вікна, проникла в приміщення магазину, звідки скоїла крадіжку продуктів харчування. Вжитими заходами були встановлені 20-ти та 38-річний мешканці с. Стара Некрасівка. Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Чорноморського відділення поліції Овідіопольського відділу поліції надійшла заява 46-річного чоловіка про те, що його знайомий шляхом вільного доступу таємно викрав грошові кошти. Сума збитку – 1000 гривень. Правоохоронці під час оперативно-розшукових заходів викрили 28-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно викрала з шахти ліфта 120 м кабелю. Сума збитку – 20997 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 27-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 61-річного чоловіка про те, що невідомий зловмисник, застосувавши фізичну силу, шляхом ривка відкрито заволодів його золотим ланцюжком. Сума збитку – 5000 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 30-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...