Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13-14.01.2018

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13-14.01.2018

До Білгород-Дністровського відділу поліції надійшла заява 66-річного чоловіка про те, що невідомі зловмисники з його будинку відкрито викрали газовий балон та бензопилу. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні даного злочину викрили 25-річного та 21-річного чоловіків, від яких отримали правдиві свідчення.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 22-річного охоронця супермаркету про те, що невідома особа з приміщення магазину намагалась таємно викрасти пляшку віскі. Сума збитку – 270 гривень. Правоохоронці під час проведення оперативно-розшукових заходів по гарячи слідах викрили 46-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява 45-річного охоронця супермаркету про те, що невідома особа з приміщення магазину намагалась таємно викрасти товар на суму – 252 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні даного злочину викрили 39-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 55-річного охоронця супермаркету про те, що невідома особа з приміщення магазину таємно викрала пляшку коньяку. Сума збитку – 4095 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного злочину правоохоронці викрили 37-річного чоловіка, від якого отримали правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 43-річного охоронця готелю про те, що невідома особа таємно викрала його кредитну картку, з якої пізніше були зняті гроші. Сума збитку – 16 тисяч гривень. Правоохоронці у скоєнні даного злочину викрили 28-річну жінку, яка надала правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...