У Києві затримали «гіпнотизерок», які обібрали перехожого (фото, відео)

Зловмисниці спочатку вступили з ним у розмову та попросили у хлопця гроші. А потім, непомітно для свідомості, зняли з його руки золоту прикрасу й втекли. Шахраїв невдовзі затримали співробітники карного розшуку, після чого доставили їх до управління поліції.

Подія трапилась по вулиці Січових Стрільців у Шевченківському районі столиці. Молодий чоловік вийшов із супермаркету, коли до нього підішли дві жінки, котрі попросили грошей. Він їм відмовив, але вони з ним і далі продовжували вести бесіду. Що трапилось далі, потерпілий не пам’ятає, а жінки тим часом зникли.

1

У той час повз хлопця проходив правоохоронець, який звернув на нього увагу, оскільки він був у розгубленому стані. Молодик розповів поліцейському, що до нього підішли дві жінки та застосували нібито гіпноз: він навіть не відчув, як з його руки зникла каблучка.

2

Потерпілий надав точний опис зловмисниць. Вже за дві зупинки від місця скоєння злочину правопорушниць затримали та доставили до управління поліції. У головної підозрюваної вилучили викрадену золоту прикрасу, яку потім віддали власнику.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. У ході досудового розслідування буде встановлена вина кожної із зловмисниць та судом обрана міра покарання.

У свою чергу столична поліція радить громадянам бути більш обачливими та уникати будь-яких вербальних та не вербальних контактів з особами, які підходять до вас з пропозиціями погадати, зняти порчу або обіцяють швидке "зцілення". У переважній більшості вони це роблять за допомогою простих, нескладних запитань. А вже далі миттєво починається встановлення зв’язку з жертвою.

Про підозрілих осіб, які пропонують подібні послуги, слід відразу повідомляти до поліції за телефоном 102. 

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...