На Закарпатті поліцейське авто з п’яним екіпажем злетіло в кювет

Співробітники головного управління Національної поліції в Закарпатській області встановлюють всі обставини автомобільної аварії за участі своєї службової машини «Skoda Octavia» та трьох працівників поліції.

Напередодні до поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Гать Берегівського району. Правоохоронці, які виїхали на місце події встановили, що аварія трапилася за участі поліцейського службового автомобіля «Skoda Octavia» та трьох працівників ГУНП в Закарпатській області. Поліція встановлює всі причини та обставини ДТП, – інформують у відомстві.

На Закарпатті поліцейське авто злетіло в кювет: є постраждалі

Авто на великій швидкості врізалося в дерево, після чого перекинулося в кювет.

Як пишуть в мережі Facebook свідки аварії, працівники поліції, які були в салоні авто були в стані алкогольного сп’яніння і відразу після події намагалися покинути місце пригоди.

«Працівники поліції в стані алкогольного сп’яніння показували як правильно відзначати свята. Відпочивали на службовому авто. Після п’яної ДТП намагалися зникнути з місця події», – зазначає у дописі очевидець Олександр Куніцький.

За інформацією власного кореспондента IA ZIK в аварії найбільше постраждала жінка-поліцейська, її з численними травмами та переломами доправили в лікарню.

Наразі вона перебуває в реанімації. 

You may also like...